ניתוח לב פתוח - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

07/02/2009 | 20:31 | מאת: גיל

שלום ד"ר עברתי ניתוח לב פתוח להחלפת האורטה העולה וזה מספר שבועות שאני בובל מתופעת לוואי והיא הזעה קרה במהלך הלילה ורק בשכיבה , ההזעה לא נותנת לי להירדם . האם ידועות הסיבות לתופעה הזו והסיבות לכך , האם התופעה יכולה להיות בגלל התרופות , האם התופעה עוברת . תודה לתשובתך . ירון

ירון שלום לאחר ניתוחים בכלל וניתוחי לב בפרט יתכנו לזמן מסויים תופעות לא ממש מוסברות, כמו קושי לישון, שינויים במצב הרוח ועוד ועוד. אינני יודע מה הסיבה להזעה, אך צריך לוודא שאין לך חום. במידה ואין ולמעט ההזעה אתה מרגיש טוב. יתכן שהתופעה תחלוף מעצמה במשך הזמן. אם לא, פנה שוב לרופא להתייעצות. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב