ניתוח להחלפת מסתם בלב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

15/12/2018 | 16:43 | מאת: תמר

היי נאמר לי באקו לב שיש לי דליפה של דם באחד מהמסתמים, נבדקתי אצל מנתח לב והוא בדק אותי בסטסקופ ואמר לי שהוא לא שומע שאחד המסתמים לא נסגר עד הסוף והדם ממשיך לזרום והלב בגודל בסדר, שזה הכי מפליא כי הלב לפי האגו לב אמור להיות מוגדל, ביום רביעי יש לי mri , השאלה שלי יש אפשרות שאקו לב טועה ובאמת אין לי בעיה של מסתם רק מעיה של רשרוש בלב ? אני מאוד מודאגת ולכן רציתי לשאול את השאלה הזאת, תודה

23/12/2018 | 09:37 | מאת: אורן

אפשר לעשות אקו חוזר. וגם התייעצות עם קרדיולוג מומחה. אני ממליץ על תל השומר. עברתי ניתוח לתיקון מסתם שם. אפשר לייצור איתי קשר בטלפון

תמר שלום שאלתך חשובה. אני מבין שלא עברת ניתוחי לב בעבר? בכל מקרה יש חשיבות לשילוב של בדיקות האקו, ה MRI והאזנה בסטטוסקופ. בעבר הרחוק החלטות היו מתקבלות בעיקר לפי הממצא בהאזנה. אולם בשנים האחרונות ההחלטה נלקחת בעיקר לפי בדיקות האקו ובמידת הצורך ה MRI. אני חושב שהאזנה היא חשובה אך פחות מדוייקת מבדיקת האקו. בברכה פרופ' גיל בולוטין

18/02/2019 | 11:02 | מאת: חיים

איך אפשר ליצור איתך קשר?

22/03/2019 | 11:44 | מאת: אורן

את יכולה להתקשר אלי בטלפון 0585503109 אן לכתוב לי במייל Orenyosef25

27/03/2019 | 00:09 | מאת: אורן

את יכולה לכתוב לי במייל [email protected]

מנהלי פורום ניתוחי לב