צרידות לאחר ניקור נוזלים מהריאות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

16/10/2018 | 21:23 | מאת: מאיר

הי שלום לך ללא ספק אתה זוכר אותי עם הניקוז של מעל שלוש וחצי מאיר אביטן המטופל המדובר 😀 כמות אדירה ורציתי לדעת למה לא קיבלתי תרופות כמו שנאמר לי בהתחלה למניעת או עצירת התופעה בשנית ? ותוך כמה זמן זה חוזר המים בריאות היות ושוב חוזרת לי הצרידות וקצת קוצר נשימה והאמת זה מלחיץ אם זה חוזר בכזאת מהירות לאחר 24 שעות ופה אני גם רוצה להודות לכולכם בלי יוצא מין הכלל על טיפול מסור חם אכפתי ואוהב ולדוקטור מחול שעבד עלי בניקוז לטובה כמובן והצליח לשכנע אותי ללא הרדמה או טישטוש ודוקטור המנצח שלי האיש הנפלא כהן עובד וצוות האחים ואחיות תודה לכם מצפה לתגובה ואני מוזמן לביקורת בתאריך 28/10

שלום נוזל פלאורלי מסביב לריאות לאחת ניתוח לב, זו תופעה שכיחה יחסית. בדרך כלל יש צורך בניקוז אחד, אך לעתים גם יותר מפעם אחת. אין טיפול ישיר למניעת התופעה. בברכה פרופ גיל בולוטין

21/10/2018 | 10:49 | מאת: מאיר

עשיתי צילום הבוקר ויש החמרה שוב בכמות הנוזל שוב. יותר מימין . יש לי קוצר נשימה וצרידות, והרגשת חנק. צריך לנקר שוב?

מנהלי פורום ניתוחי לב