יציאת נוזל עם דם מהחתך

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

01/10/2018 | 09:32 | מאת: עדי הובן

שלום רב, אבי עבר לפני 5 ימים ניתוח מעקפים ברמבם ע״י דר׳ כהן ודר׳ מחול. הרגשה כללית לא טובה , הזיות,מצב רוח משתנה במהירות עצבנות וחסר שקט ללא שינה כלל. מאתמול יוצא לו נוזל עם דם מהחתך במיוחד לאחר שיעול ונשימה כבדה. כמות גדולה של נוזל יוצא לו ומחליפים לו הרבה גזות. עדיין נמצא במחלקה של ניתוחי לב ברמבם. שאלה: לא צריך צילום? או סיטי? למה לא נותנים אנטיביוטיקה? מה עושים ??אני דואגת מחר הוא אמור להשתחרר ..

עדי שלום מתנצל על התשובה המאוחרת. מבין שאביך בינתיים השתחרר לביתו. מקווה שהוא מרגיש טוב. בקשר להחלטה האם לבצע בדיקת CT ולתת אנטיביוטיקה, ההחלטה מורכבת ותלויה בהרבה גורמים. למיטב ידיעתי במקרה של אביך הוא עבר בדיקת CT. משער שנראה אותו בימים הקרובים להמשך מעקב במרפאה. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב