קושי בהתעוררות לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/08/2017 | 11:16 | מאת: דור

שלום ד"ר אבי עבר ביום חמישי שעבר ניתוח מעקפים לאחר שהגיע ביום שלישי למיון בגלל כאבים בצוואר ובלסט.(היה בהתקף לב ) מיד בוצע א.ק.ג והוחלט מיד להעביר לטיפול נמרץ וצינטור.. בצינטור התגלה אוטם בעורק הראשי ולכן נשלח לבית החולים כרמל לניתוח מעקפים דחוף לאחר הניתוח הסתבר שהלב של אבא נפגע בגלל אוטם העורק הראשי של 95% וצד ימין כמעט 100% בוצע 3 מעקפים והלב בטיפול נמרץ השתפר מאוד כרגע עבר שבוע מאז הניתוח והוא לא ממש מתעורר (מתחיל להשתולל שמנסים) כל הפרמטרים בסדר גמור שללו אירוע מוחי ע"י סיטי ראש כרגע מונשם בתמיכה חצי חצי ללא כל עזר ללב ומינון תרופות נמוך מאוד האם צינור ההנשמה והזונדה מלחיצים אותו בזמן נסיון ההתעוררות אשמח לתגובתך ועזרתך

מתנצל על התגובה המאוחרת עקב תקלה. מקווה שבנתיים הכל הסתדר ואביך התעורר בצורה תקינה. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב