Xarelto קסרלטו (שם גנרי Rivaroxaban)

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

04/04/2010 | 18:07 | מאת: אילנית

ברצוני לדעת האם כחברת מכבי אוכל לקבל את התרופה לאחר ניתוח החלפת מפרק במקום זריקות. ואם לא כיצד כן אוכל לקבל את התרופה ומה העלות. ידוע לי שבינואר נכנסה התרופה לסל התרופות חג שמח תודה!

אני חושב שהכיטוב לשאול במוקד של מכבי בכל מקרה אם תכנסי לאתר האינטרנט של משרד הבריאות ושם ללשונית מאגר תרופוץ תוכלי לדעת אם התרופה בסל ולאיזה התוויות

26/11/2013 | 13:30 | מאת: ליבוביץ אהובה

בת 68 וחצי. נוטלת קומדין 7.5 מג.פרפור פרוזדים מאאז 03.טופלתי באספירין. אין אפשרות לבצע אבלציה בגלל מום מולד בוורידי הריאה.מסתבר שעדין לא נתקלונ בתופעה זו.גם לא בספרות הרפואית.כעתאולי ניתן ,איני מוכנה להיות שפן ניסיון.נמצאת במעקב בשיבא.לפי ההתוויות עלי לחכות ל tia או דימום מוחי.לפחות פעם אחת.יש לציין שפעם אחת inr5 גם אחת ההתוויות.הן כולן חדשות שהוסיפו לאחרונה ,כניראה יוסיפו עוד בתודה ובברכה.

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ