בדיקת קולונוסקופיה בחודש טיפולים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/02/2015 | 17:57 | מאת: כרמית

שלום, אני בשבוע הראשון לפרוטוקול ארוך עם חצי דקפפטיל. בהמשך יתווסף פרגובריס. נקבע לי תור לבדיקת קולונוסקופיה ב-18.3 (עוד 3.5 שבועות).(הבדיקה נעשית מסיבה של סיפור משפחתי במעי הגס, כל חמש שנים) האם יש מניעה לבצע את הבדיקה לפני שאיבה( זה דורש הכנה עם חומר משלשל וקבלת זריקת טשטוש. תודה. האם בכלל כדאי להימנע מבדיקה זו בחודש של טיפול. תודה

אם אין לך תגובה שחלתית טובה (זקיקים מרובים) אז אין מניעה לבצע את הבדיקה לפני שאיבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית