כמה שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2014 | 14:07 | מאת: דורית

היי פרופ, בהמשך לשאלותיי, אודה לתשובתך: להזכיר - שבוע 28 5 עם תאומים הריון בסיכון גבוה מאוד. 1. יום ראשון בבית החולים עשו לי הערכת משקל לשני העוברים ויצא שעובר אחד מתאים לשבוע 27 5 שוקל 1,100 והשני מתאים לשבוע 28 6 שוקל 1,300 (זה היה ביום ראשון). אז לפי מה אני הולכת? מבחינת השבוע שאני נמצאת? עדיין לחשב לפי המחזור למרות שנגיד העובר השני צריך כבר היום להיות 29 4? 2. היום קינחתי את האף ויש לי דימום קל האם מצריך בדיקה/דאגה? 3. כרגע המצב הוא מחיקת צוואר הרחם 70%, פתיחה של חצי אצבע וצוואר באורך 29 (בפעם האחרונה שבדקתי). האם עצירות/לחיצות בשרותים מסוכנים ועלולים לעשות יותר גרוע במצב בו אני נמצאת? תודה על תשובתך! תודה רבה לך!

1. עדיין לחשב לפי המחזור. 2. לא. 3. כדאי להימנע מעצירות בעזרת פתיליות גליצרין וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית