כאבי ראש חזקים...המשך לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2020 | 13:22 | מאת: מיטל

שלום פרופסור זיידמן , לפני מס ימים כתבתי לך כי אני בשבוע 8 פחוס 5 וסובלת מכאבי ראש חזקים. היום אני כבר בשבוע 9 פלוס 1 ועדיין סובלת יום יום מכאב ראש. היום עשיתי בדיקות דם ואני מבקשת את עזרתך בפענוח אני רושמת רק מה שהיה מתחת לנורמה Mpv - 11 .3 HB המוגלובין - 10.5 HCT- 31.8 RBC- 3.4 האם יכול להיות שאני אנמית ומזה הכאבי ראש ? מדדו לי לחץ דם הוא תקין 107/66 ואני שותה כל יום בין 3 ל4 ליטר מים. תודה מראש.

כדאי להתייעץ עם נוירולוג, כי אני לא בטוח שהאנמיה היא ההסבר לכאבי הראש היומיומיים.

30/09/2020 | 16:31 | מאת: מיטל

היי, תודה אבל לפי הבדיקות יש אנמיה ? או שהערכים תקינים ?

להיריון זו אנמיה קלה. צריך להקפיד על תוספי ברזל וכמובן לשלול אבחנות כמו תלסמיה וכו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית