סיכויי הצלחת הזרעה מתרומת זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/05/2020 | 15:39 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 36, מעונינת להכנס להריון (מעולם לא הייתי בהריון). מבקשת לדעת מהם סיכויי הצלחת הזרעה מתרומת זרע בהתחשב ברזרבה השחלתית הנמוכה: AMH 0.39 FSH ביום ה-3 של הווסת 5.76 אסטרדיול ביום ה-3 של הווסת 174 AFC ביום השני של הווסת- 3 זקיקים קטנים בכל שחלה.

רזרבה שחלתית נמוכה מצביעה על כמות קטנה מהמצופה לגיל של ביציות בשחלות, אך לא משקף את איכות הביציות או את הסיכוי להרות. בגילך הסיכוי הוא כ- 10% לכל מחזור הזרעה בביוץ טבעי.

20/05/2020 | 02:08 | מאת: דנה

אני מודה לך מאוד על התגובה ואשמח לדעת מהם סיכויי ההזרעה מתרומת זרע במידה ואקח הורמונים.

כ- 15-20% תלוי בעוצמת הגירוי השחלתי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית