הפרשה לא ברורה...דואגת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/02/2020 | 18:57 | מאת: אני

שלום .אני בת 30 ברקע אנדומטריוזיס . לפניי כיומיים הפסקתי את הגלולות פמינט שאותם נטלתי במשך חודש וחצי רצוף (התחלתי ליטול אותם יחסית מאוחר מאד לאחר הביוץ). הפסקתי את הגלולות מכיוון שהתחיל לי הפרשות כהות מאוד כמעט שחורות ואדומות...במהלך השבת פתאום התחיל לי דימום כבד יותר ואז יצא לי הפרשה רירית שקופה עם קרישי דם קטנים עליה ..(סליחה על התיאור ). מה זה ? יש מצב שזה הריון שנפל? ואם לא ...מה זה כן ?..אני דואגת מאד . ברקע ...הפלות רבות מאוד!!

נשמע כמו התפרקות של הרירית לאחר שישה שבועות של גלולות.

29/02/2020 | 19:26 | מאת: אני

אבל זו היתה רקמה ממשית שקופה .שלא נעלמה מתחת לזרם מים.. זה הזכיר לי כמו הפרשות שקשורות להפלות שהיו לי בעבר.... יש מצב שזה קשור להפלה ?

רק אם את בהיריון תחת גלולות?

29/02/2020 | 20:27 | מאת: אני

זה החשש שלי ...כי התחלתי ליטול את הגלולות מאד מאוחר.יומיים אחרי הטבילה ...ביוץ. עשיתי עכשיו בדיקה עם מקל ...יצא שלילי .זה אומר שבוודאות זה לא קשור להריון ?ואין לי מה לחשוש ? במהלך החודש הזה היה לי הרבה כאבי בטן וחום כוחה ויורד ...

29/02/2020 | 21:18 | מאת: אני

אודה מאוד למענה

ממש קשה להצליח להרות תוך נטילת גלולות, אבל אם יש ספק כדאי לעשות בדיקות דם להיריון.

29/02/2020 | 22:08 | מאת: אני

אוקי .תודה על המענה! זה אומר שאני לא צריכה לדאוג ...והריקמה הזו שראיתי ...אין לי מה לדאוג . לא קשור להריון ...ולא לשום דבר אחר ? זה מוזר בחיים לא ראיתי דבר כזה

זה לא נשמע מטריד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית