האם מותר בהריון צעיר שימוש במתקנים בחדר כושר?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/12/2019 | 07:47 | מאת: גילת

אני בשבוע 5+4 . הריון צעיר והפלה בעבר. אני עושה כושר בערך פעמיים בשבוע. האם מותר להמשיך בכך גם כעת? האם מכשיר לחיצת רגליים (כשהרגליים מקופלות על משטח ייעודי ומתיישרות בהתנגדות) מסוכן? למעשה אני שואלת בדיעבד כי עשיתי את זה ביום חמישי היה לי דימום קטן שעבר ומאתמול נעלמו לי כל תסמיני ההריון עייפות ובחילות. האם יש מצב שהמכשיר הזה או משקולות גרמו להפלה? תודה מראש

פעילות גופנית לא מזיקה להיריון תקין.

10/12/2019 | 10:25 | מאת: גילת

יש לי לחץ דם גבוה והפלה בעברי. בפעם הקודמת שהייתי בהריון לא היו לי בחילות וההריון נפסק בשבוע שמונה אחרי שנצפה דופק. הפעם הזאת היו כאבי ראש ובחילות עמומות ואובדן תיאבון וחשבתי שהנה עכשיו בסדר... השאלה אם אני גרמתי את הנזק . ואם זה היה נמנע ומתפתח להריון תקין שאדע להבא. תודה רבה רבה

לא הבנתי איך לדעתך גרמת נזק להיריון. בזה שלא אכלת?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית