דימום משמעותי בזמן ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/11/2019 | 11:38 | מאת: הילה

מנסים להיכנס להריון כמעט שנה. מחזור סדיר, בדיקות דם תקינות. בדיקות זרע תקינות. צילום רחם תקין (לפני 4 שנים). קולפוסקופיה תקינה. אני חווה כל חודש בדיוק בזמן הביוץ דימום בינוני למשך כמה שעות. לא הכתמה קלה! אלא דימום כמו ווסת למשך חצי יום. אנחנו כרגע בסבב הזרעות, האם דבר זה יכול להשפיע על הפריה? יכול לפגוע בזרע? אני מאוד מתוסכלת...

יתכן וטיפול הורמונלי יוכל להסדיר לך את הביוץ.

20/11/2019 | 13:17 | מאת: הילה

הבנתי תודה. אגב הביוץ עצמו סדיר. מעקב זקיקים תקין. כרגע נוטלת לוטרזול לקראת הזרעות. האם הדם יכול לפגוע בזרע?

דימום יכול להפריע ליכולת של הזירעונים להגיע לביצית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית