מעקב זקיקים!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/10/2019 | 09:04 | מאת: מאיה

שלום, אני ביום 12 למחזור, ועשיתי הבוקר מעקב זקיקים, אמרה לי הטכנאית שהזקיקים קטנים ב2 השחלות, עובי רירית 4.6. היא אמרה לי להתייעץ עם רופא מתי לבוא שוב והמליצה לא בשבוע הקרוב. אין לי תור קרוב לרופא שלי, יש לך מושג מתי אני צריכה ללכת שוב ? יש לציין כי אני לא מקבלת מחזור כבר 3 חודשים אלא רק עם כדורי פרוברה .

כדאי לפנות לרופא המטפל שיוודא שאת מבייצת באופן עצמוני.

15/10/2019 | 09:31 | מאת: מאיה

עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ויצא תקין לפני כחודשיים, האם הרופא יכול לבדוק מעבר לכך ?

15/10/2019 | 10:11 | מאת: מאיה

ויש לי עוד שאלה, כיצד מאבחנים שחלות פוליציסטיות , באולטרסאונד ואגינלי?

שחלות פוליציסטיות ניתן לאבחן בעזרת אולטרסאונד ואגינלי. בדיקות דם לפרופיל הורמונלי (רמות LH ו- FSH) יכולות לסייע לאבחנה של תסמונת השחלות הפוליציסטיות.

16/10/2019 | 03:34 | מאת: מאיה

אם הייה לי את התסמונת , לא היו אמורים לגלות זאת במעקב זקיקים שביצעתי הבוקר?

יתכן שכן. תלוי מה בדקו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית