דימום קל שבוע אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/06/2019 | 13:23 | מאת: שני

בהמשך להמלצתך ביצעתי מעקב זקיקים +פרופיל הורמונלי החודש בת 25 , מנסה להכנס להריון 11 חודשים לפני חצי שנה הריון כימי. פרופיל הורמונלי ביום 3 למחזור תקין. זיהוי ביוץ ביום ה21 למחזור עי מעקב זקיקים עם זקיק 20 מ"מ רירית עובי 9 ממ סדירה שבוע לאחר מכן דימום חום כתום לפעמים חום אדום (יום 7 לביוץ) המגיע "בטפטופים" עם כאבי גב והתכווצויות קלות בדיקת דם לפרוגסטרון ביום ה7 לביוץ מראה 30.1 nmol/L יש לציין שהדימום מגיע באופן קבוע שבוע לאחר הביוץ אך רק החודש בדקתי פרוגסטרון האם הערך נמוך ? האם יש סיכוי להריון ? ובמידה והכל תקין מה עוד יכולה להיות הסיבה לדימומים ממושכים כאלה?? יוצא מצב שאני מדממת בערך שבועיים (שבוע לפני הוסת ואז וסת של 6 ימים)

ערך הפרוגסטרון תקין. כך שיש סיכוי להרות. כדאי להיבדק על מנת לקבוע את הסיבה לדמום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית