מתי ביוץ? פרוגסטרון נמוך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/04/2019 | 13:05 | מאת: שני

היי, אני לפני הזרעה במעקב זקיקים עם גונל אפ 50 מחזור כל 29-31 ימים היום ה 12 למחזור לאחר מעקב זקיקים נצפו 2 זקיקים 19, 17 ובדיקות דם פרוגסטרון 1.8 ו אסטרדיול 1957 יכול להיות שהפרוגסטרון נמוך מידיי? מתי יהיה ביוץ, אני חוששת כי היום רביעי ואם הביוץ יקרה בשישי/שבת? אני מיועדת להזרעה בגלל איכות זרע

בד"כ במחזור טיפול עם גונל F לא יהיה ביוץ מוקדם לפני מתן האוביטרל. פרוגסטרון צריך להיות נמוך בשלב זה, לפני הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית