כשלון תרומת ביצית בפעם השלישית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/01/2019 | 09:55 | מאת: עדידי

שלום פרופ זיידמן היקר, בת 41 שני ילדים מהריונות ספונטנים. לאחר כשלונות ivf הגענו לתרומת ביצית. סבב ראשון מוקפאים יום 3 על בסיס טבעי נכשל, סבב שני דומה, סבב שלישי על בסיס הורמונלי גם נכשל. החזרת שני עוברים טובים בכל סבב. היסטרוסקופיה תקינה ולכאורה הכל בסדר. מתכננים תרומה נוספת, אשמח לשאול מדוע לדעתך לא נקלט ומה ניתן לעשות בהמשך ע״מ לשפר סיכויים. תודה גדולה על השליחות 🙏🙏

אולי כדאי לשקול לעשות בדיקת ERA שיכולה לאבחן תזמון חריג של הכנת רירית הרחם ביחס לגיל העובר. לעתים נדרש צילום רחם לשלול נוכחות נוזל בחצוצרות שיכול להשפיע לרעה על סיכויי ההשתרשות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית