ביוץ מאוחר ואוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/12/2018 | 18:47 | מאת: מלי

היי לאחר שנה ניסיות ללא הצלחה פנינו לרופא פיריון כאשר התשובה לאי פיריון היא שזה לא מוסבר. נתונים הורמונליים תקינים ובדיקת זרע תקינה. יש לי מחזור כל 36 יום ואני מבייצת ביום ה 22/23 תמיד. לקחתי 5 כדורי איקוקלומין ועשיתי מעקב זקיקים ביום ה 19 מהמחזור היה לי זקיק בגודל20 ממ ערכי e2 של 574 ופרוגרסטרון 1.8. נאמר לי באותו היום להזריק אוביטרל והזרעה יום למחרת. היום , יום 23 למחזור מדדתי חום השחר והוא לא עלה.. 36.2 מעלות בנוסף עשיתי בדיקת ביוץ ביתית ויצא לי 2 פסים חיובי.. לא מצליחה להבין אם אני לפני ביוץ? שכן את הזריקה של האוביטרל לקחתי לפני 4 ימים ( יום 19) ייתכן ביוץ מאוחר יותר מ36 שעות מהזריקה? ומה לגבי הזרעה שעשיתי? זה אומר שלא נעשתה בזמן? אודה להתייחסותך כי קצת הלכתי לאיבוד... חשבתי שאני אחרי ביוץ והזרעה בזמן כבר..

לא סביר שהביוץ לא התרחש כ- 36 שעות לאחר האוביטרל. בדיקת דם לפרוגסטרון תאשר האם בייצת או לא.

09/12/2018 | 14:26 | מאת: מלי

עשיתי מעקב ובדיקות , פרוגסטרון 17.6 ובמעקב זקיקיח לא היו כך שנראה שהיה ביוץ.. יש דרך לדעת מתי אם שהאוביטרל מכתיב את המועד המדויק? 36 שעות אחרי הזריקה? איך זה שחום השחר לא עלה ובידקה ביתית מראה תוצאה לא נכונה אם כך תודה

האוביטרל משרה ביוץ כ- 36 שעות אחרי הזריקה. שינוי בחום השחר מאד לא מהימן. שכיח שיש ביוץ תקין ללא שינוי בחום השחר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית