גוף שיצא מאיזון בטיפולים?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/12/2018 | 18:07 | מאת: לילית

שלום פרופ בת 38 ללא ילדים והריונות. מזה 10 חודשים מנסה להכנס להריון מזרע תורם. 3 סבבים טבעיים, 2 עם הורמונים ו2 IVF. עושה רושם משחודש לחודש הבדיקות שלי נהיות גרועות יותר ויותר. בינואר פרופיל הורמונלי אסטרדיול 152וFSH 3.62 במאי לפני שהתחלתי לקחת הורמונים להזרעה אסטרדיול 96 פרוגסטרון 0.8 וLH 3.13 בIVF ראשון 5 ביציות נשאבו 2 הופרו עובר אחד שרד והוחזר. טיפול שני נשאבו 2 ביציות לא בשלות בכלל שני הטיפול צטרוטייד ומנופור עם פיוריגון/פרגובריס במינונים של 300 ו450. הוגדרתי אחר כבוד כתגובה שחלתית נמוכה. התחלתי בחודש שעבר טיפול בדיקור. החודש (אחרי חודש הפסקה) הייתי אמורה להתחיל פרוטוקול קצר של דקא ופרגובריס החל מהיום הראשון התחלתי להזריק דקא 0.1 (הרופא שלי בחול והיה צריך לעכב קצת את הסבב) ביום השלישי למחזור אסטרדיול 337 פרוגסטרון 6.4 FSH 12 LH1.6 המשכתי עם הדקא ביום החמישי אסטרדיול 1147 פרוגסטרון9.4 זקיקים 10 10 12 14 רירית 4.5 הונחיתי להמשיך עם הדקא ולעבור בדיקות ביום 8. שאלותי 1. האם זה הגיוני ? או שההורמונים פשוט משגעים את הגוף שלי? 2. האם יש טעם להמשיך את הסבב במידה ואפילו הפרוגסטרון ירד? 3. האם פרוטוקול קצר מומלץ במצבי? 4. האם כדאי לעבור לסבבים טבעיים? 5. האם כדאי לעשות הפסקה? תודה ושבת שלום

1. זה משקף את התגובה השחלתית שלך. 2. אולי. 3. לעתים. 4. אפשר לשקול. 5. אם התעייפת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית