מעקב זקיקים וביוץ ...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/11/2018 | 13:27 | מאת: מאיה

שלום פר' זיידמן מחזור ב-1/11. לפני החזרת עוברים מוקפאים. ביום 14/11 הוזרק אוביטרל כדי לגרום לביוץ. יומיים לפני הזריקה: במעקב זקיקים בשחלה ימנית זקיקים 18,16,16,13, בשחלה שמאלית זקיקים - 16,12,10. E2-648',LH-2.9' P<0.8. היום במעקב זקיקים: שחלה ימנית - זקיק 9.3 ורשום שנצפה זקיק ממוטט עם הילה וסקולרית 11*15 היכול להתאים לגופיף צהוב. בשחלה שמאלית - זקיק 13.3. בדיקות דם: E2-8382, P-71.9, LH-3.5/ אז אני מבינה שהיה ביוץ וכמה שאלות: 1. מדוע עדיין נשארו שני זקיקים? האם לא כולם אמורים לבייץ / להתפוצץ? 2. האם E2 לא גבוה מדי? קיבלתי הנחיה מהרופא להתחיל אחרי הביוץ עם אסטרופם 3 כדורים ביום - כדאי להוריד לשניים? 3. ההחזרה צפויה להיות ביום שלישי הקרוב. רירית הרחם הייתה 9 מ"מ והיום בבדיקה ירדה ל-7.5 מ"מ, אני מבינה שזה עדיין תקין ובסדר, אבל מה יכולה להיות סיבה לכך? האם היא יכולה לצמוח עוד ביומיים האלו? אשמח להתייחסות לשלושת השאלות תודה מראש.

1. זקיקים יכולים לבייץ ןלחזור ולהמלא. 2. כאי לברר עם הרופא. 3.הרירית משנה את צורתה לאחר שהיא נחשפת לפרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית