שיטת הIcsi וגיל 40 .. דחוף

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2018 | 08:46 | מאת: לולו

שלום אני בת 40 ועשיתי תהליכי ההפריה החוץ גופית עד שלב ההפריה של הביצית והיא לא הופרתה אחרי 24 שעות.. אחרי יום התקשרו אלי שיש הפריה אלא דרך ה icsi.. השאלה: האם יש סיכוי גדול למומים בדרך הזאת במיוחד לגיל שלי? שאלה שנייה: מה דעתך על רעיון שליחת הביצית המופרת אל המעבדה לבדוק האם יש בעיות גנטיות ומומים? תודה מכל הלב..

1. אין סיכוי גדול למומים גם בגילך. אחוזים בודדים. 2. אפשר באמת לעשות ביופסיה מהעובר ביום חמש ולבדוק אותו גנטית (PGS), אך זו בדיקה יקרה ומורכבת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית