פרוגסטרון 8.8 יומיים לפני שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/09/2018 | 18:05 | מאת: יעל

שלום פרופסור זיידמן בת 32 אי פיריון לא מוסבר.עשיתי שאיבה ראשונה פרוטוקול קצר מינון מינימלי של גונל ( מחשש לגירוי יתר) שאבו לי 10 ביציות בתאריך 12.9 פרוגסטרון היה 0.9. ב16.9 היה 1.2 . ב20.9 היה 1.8. וב23.9יומיים לפני השאיבה בתאריך הפרוגסטרון קפץ ל 8.8 איך??? האם ערך זה נגרם כתוצאה מהטיפול? או מעיד על בעיית פוריות מוזר לי כי עד עכשיו כל הרופאים אמרו שהכל תקין אצלי עשיתי כל בדיקה אפשרית ופתאום זה..שאלה נוספת האם פרוגסטרון שכזה פוגע באיכות הביציות ששואבים? מצרפת קובץ של בדיקות הדם יומיים לפני השאיבה אשמח למענה..

רמות הפרוגסטרון אצלך קשורות כנראה לטיפול. פרוגסטרון גבוה לפני השאיבה בד"כ משפיע לרעה על שיעורי ההצלחה.

29/09/2018 | 19:40 | מאת: מיכל

אבל הפעם היחידה שלקחתי נרות פרוגסטרון הייתה מעל חצי שנה ולקחתי בדיוק יומיים..איך אתה מסביר?

29/09/2018 | 22:09 | מאת: יעל

אההה עכשיו רואה שהבנתי לא נכון תתעלם מהתגובה הקודמת..אתה חושב שזה קרה העלייה המשמעותית כתוצאה מהטיפול? אבל זה היה מינון נמוך במיוחד 4 ימים מינון גונל 75. יום חמישי לטיפול 25 ובנוסף צטרוטייד יום שישי לטיפול מינון 50 + צטרוטייד ויום 7 מינון 50 בלי צטרוטייד וביום השמיני יומיים לפני השאיבה הזרקתי 3 דקפפטיל..הפרוגסטרון 8.8היה לפני הזרקת הדקפפטיל .מה נראה לך בטיפול יכל היה להקפיץ לי ככה את הפרוגסטרון? כשלאורך כל הבדיקות של הטיפול היה נמוך ( רשמתי לך ההודעה הראשונה את הרמות שהיו) בכל מקרה אצרף את הקובץ של us יומיים לפני השאיבה בדיקות הדם יומיים לפני השאיבה היו היו e2 -6816 פרוגסטרון 8.8 lh-3.5 מה קרה בפרוטוקול הזה להערכתך נשאבו 10 ביציות הופרו 3 רק 2 איכותיים מה זה אומר? אודה לך אם תענה על כל שאלותיי..

אני חושב שאת צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל שבפניו כל הנתונים.

יותר סביר שמקור הפרוגסטרון הוא הזקיקים בשחלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית