מעקב על העלייה בתוצאות בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/09/2018 | 18:12 | מאת: ענן

שלום רב, הליך IVF ראשון , גיל 44 שאיבה נעשתה ב 20.8 החזרה ב 23.8 של 2 עוברים טריים יום 3 בטא ראשונה ב 2.9 (10 ימים אחרי החזרה) - 158 IU/L ב-4.9 בטא 273 IU/L היום 6.9 בטא 503 IU/L האם התוצאות והעלייה תקינים? והאם יכולים לרמז על הריון יחיד או תאומים? מתי נכון לבצע אולטרסאונד ראשון? תודה רבה

התוצאות והעלייה תקינים. יכול לרמז על הריון יחיד. נכון לבצע אולטרסאונד ראשון במחצית השניה של ספטמבר.

07/09/2018 | 09:50 | מאת: ענן

תודה קודם כל על ההתייחסות המהירה! ההסקה לגבי הריון יחיד היא למראית ערכי בטא האבסולוטיים או קצב העלייה של הערכים? שוב תודה

שניהם. למרות שרק בדיקת אולטראסאונד יכולה באמת להבדיל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית