קבלת זריקת דקפפטיל 3.75

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/07/2018 | 20:15 | מאת: מירי

שלום, לפני שלושה חודשים קיבלתי דקפפטיל 3.75 לפני טיפול ivf ארוך.באותו חודש קיבלתי מחזור כרגיל בתאריך המיועד המחזור .הטיפול הוספק עקב אי תגובה לזריקות הורמונים ...בחודש שאחריו היה מחזור חלש מאוד והחודש הנוכחי לא קיבלתי מחזור כלל. שאלותיי הן: 1.האם זה מצב מוכר שהזריקה משבשת מחזור ? 2.כמה זמן נמשכת ההשפעה של הזריקה? 3.האם אני צריכה לקחת כדורים לזירוז המחזור או שיש סיכוי שעוד יגיע?? תודה רבה

1. דקאפפטיל 3.75 יכול לעכב את הביוץ עד שלושה חודשים ובהתאם לשבש את מחזור הווסת. 2. 3 חודשים בערך. 3. יגיע תוך כשלושה חודשים או מעט יותר למי שרגישה יותר לתרופה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית