מחסור בפרוגסטרון אחרי הביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/04/2018 | 11:30 | מאת: מיכל

לא לקחתי אנדומטרין אחרי ההזרעה(שהיתה אחרי הזרקות גונאל ואוביטרל)כי באופן כללי ידוע שאנדומטרין מיותר כשזו לא הפריה אלא אם כן חסר פרוגסטרון ומכיוון שבמחזור הקודם שהיה ללא טיפול מחזור הופיע אחרי 14 ימים מהביוץ הגעתי למסקנה שאני לא סובלת ממחסור בפרוגסטרון אחרי ביוץ. היום זה היום השני של הדימום שהתחיל 11 ימים אחרי הזרעה ובין 10 ל11 ימים אחרי הביוץ. בהנחה שזה מחזור ולא דימום השתרשות-יש הסבר לכך שבנסיבות אלה הגיע מחזור 10-11 ימים אחרי ביוץ? אולי ספורט אתגרי שעשיתי 8-9 ימים אחרי הביוץ גרם להפלה?הספורט האתגרי היה רבע שעה של ספורט ימי שבו אימצתי את ידיי(זרועות ואמות)

לא נדיר שווסת מקדימה בכמה ימים כאשר אין היריון. ספורט בד"כ לא גורם להקדמת הווסת.

09/04/2018 | 16:25 | מאת: מיכל

אז בנסיבות המקרה,לסיכומו של דבר-מיותר לדעתך שאעשה בדיקת דם להריון במועד המתוכנן שהוא כשבועיים לאחר הביוץ מכיוון שהסיכוי להריון הינו אפס?

10/04/2018 | 09:13 | מאת: מיכל

נתת מענה לסוגיה האם ספורט ימי אתגרי רבע שעה שבו אימצתי את הזרועות והאמות יכול להביא להקדמת הווסת והשאלה היתה האם ספורט סה היה יכול להביא להפלה 8 או 9 ימים אחרי הביוץ בהנחה שניקלט הריון

לא סביר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית