עד מתי צריך להמשיך תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2017 | 19:26 | מאת: אני

שלום הריון תאומים לאחר תרומת ביצית, מחר שבוע 8+2 אמורה להפסיק תמיכה בבת אחת לפי הוראות הרופא. האם הגיוני, או שעדיף להשלים עד 9 מלא? האם אפשר לרדת מ 3 אנדומטרין ו3 אסטרופם ל 2 מכל אחד עד 9 מלא? אני ללא בלוטת תריס ואמורה להפחית מינון יוטירוקס בהפסקת התמיכה ולכן מעדיפה בהדרגה. תודה

בד"כ בתרומת ביציות נהוג לתת תמיכה ארוכה יחסית ולרדת בהדרגה עם התמיכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית