פיזיותרפיה לאחר החלפת ברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/02/2008 | 12:41 | מאת: איתי

שלום רב, האם ניתן לבצע את תרגילי הפיזיותרפיה לאחר ניתוח החלפת ברך בבית (לאחר הדרכה ראשונית כמובן)? האם ישנו מכשיר שיאפשר לי לבדוק בבית שהגעתי לטווחי התנועה הנדרשים? תודה, איתי

02/03/2008 | 10:21 | מאת: זהבה טישלר

איתי שלום. לאחר החלפת פרק ברך יש לבצע טיפול פיזיותרפי להגדלת טווחי תנועה ,חיזוק שרירים ותירגול פונקציונלי. בנוסף לטיפול המקצועי ,שאין לוותר עליו,תוכל לקבל הדרכה לתירגול עצמי. הפיזיותרפיסט מודד את טווחי התנועה בעזרת מכשיר המצריך מיומנות מקצועית.

מנהלי פורום פיזיותרפיה