כאביים חזקים ברך שמאל ולאורך כל הרגל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/07/2016 | 00:51 | מאת: יהודה

בצילום שעשיתי היום בברך שמאל נמצא: שינויים ארטרוטיים קלים בפרק ברך ימין שינויים ארטרוטיים קשים יותר בפרק ברך שמאל עם הצרות מרווח מפרקי מדיאלי. מודגם פס רדיולוצנטי בטיביה פרוקסימלית - האם TIBLAL EMINENCE FRACTURE בעברו? זיזים גרמיים באספקט מדיאלי של פמור דיסטלי משמאל מה המשמעות ? מה הטיפול שצריך לקבל? והאם איטופן יעזור לכאביים או זה מיותר?

יהודה שלום המשמעות היא שיש לך שינויים בפרק הברך, שזה תהליך שקורה עם הגיל. גם אם רופא המליץ לך אתופן , ואתה מתעתד לקחת, אני ממליצה בחום ללכת לטיפול פיזיותרפיה, על מנת לקבל הדרכה לתרגול מתאים. היום הספרות מדברת על כך שתרגול מתאים מסייע בהפחתת כאבים בברכיים הבאים ממקום של שינויים ארטריטיים . בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה