שאלה ותהיה לגבי טיפול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/10/2015 | 20:03 | מאת: רותי

שלום רב נשלחתי לפיזיותרפיה עקב קרע במיניסקוס ושחיקה של הברך. וברצוני לדעת האם טיפול בבעיה זו יכול לכלול עיסוי של הבטן התחתונה ושל הירך מן הברך ומעלה? הפיזיותרפיסט טוען שיש לי שרירים תפוסים וכי שרירים אלו משתרעים לאורך הירך עד הבטן וחייבים לשחררם. היו לי טיפולים קודמים בבעיה זו ולא נתקלתי בשיטה הנוכחית לכן אני מעוניינת לדעת האם זה סביר. תודה מראש רותי

רותי שלום בפיזיותרפיה אנו משתדלים לסגל ראיה רחבה ושלמה של האדם, גם כאשר הבעיה ממוקדת באזור אחד. מתוך כך,יתכן מצב בו הטיפול יהיה באזור נרחב יותר, שכן אנו מסתכלים על שרירים, רקמות רכות ומבנים נוספים , אשר פעמים רבות עוברים או קשורים למספר אזורים בגוף. יחד עם זאת, אם הטיפול הנוכחי גורם לך אי נוחות, זכותך לבקש הסבר נוסף לטיפול, או אף לבקש להימנע מטכניקת טיפול מסוימת. ובנוסף, את רשאית לדרוש נוכחות אישה מהצוות בזמן הטיפול. בברכה יעל

05/11/2015 | 13:29 | מאת: רותי

מנהלי פורום פיזיותרפיה