לגבי עקב שבור[CALCANEUS]

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/09/2008 | 13:19 | מאת: לופו/זאב

שלום לך אני רושם לך עוד שאלה לגבי עקב שבור[מרוסק] אני פשוט בלחץ וקצת בדיכאון כי בפורומים של האורטופדים הם אמרו שכנראה הרגל שלי לא תחזור להיות איך שהיתה יש לי עדיין נפיחות ברגל והרגל גם קשה רציתי לשאול אם פיזיוטרפיה תעזור לי איך שהוא לתפקד רגיל אחרי חודשיים ,האם את חושבת שאוכל לחזור לעבוד ,ללכת ואפילו לרוץ בעתיד האם יהיה לי תפקוד מלה אני פשוט בהלם ממה שקרה וגם מהשלחות תודה רבה לופו

30/09/2008 | 23:39 | מאת: זהבה טישלר

זאב שלום. בלי לראות צילום של אזור השבר לא ניתן לחוות דעה לגבי ההשלכות העתידיות ולנבא איכות תפקודית. הרופא המטפל יפנה אותך לפיזיותרפיה ובמסגרת הטיפול יושם דגש על שיפור טווחי תנועה, חיזוק שרירים וחזרה לתפקוד מיטבי במצבי פונקציה שונים( הליכה בכוונים שונים, עליה וירידת מדרגות, קפיצה וריצה). שיתוף פעולה ורצון להתגבר על המגבלה הם תנאי חשוב להצלחת השיקום. עליך להאמין ביכולתך לחזור לתפקוד. אין מקרה אחד דומה למשנהו ועם רצון ונחישות השמים הם הגבול. שנה טובה ואופטימית. בהצלחה.

מנהלי פורום פיזיותרפיה