לימודי פיזיורפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/06/2015 | 20:44 | מאת: אסף עציוני

שלום ,אני נורא מתלבט אם ללמוד פיזיותרפיה ,אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות מניסיונכם: 1.קראתי במספר מקומות שהלימודים נורא קשים ושאין אופציה לעבוד תוך כדי,האם זה באמת המצב? 2. איזה אופציות קיימות בשוק העבודה להתקדם מעבר לפיזיותרפיסט במכון? 3. מה השכר הממוצע לפיזיותרפיסט מתחיל ובעל וותק? 4. כרגע מתלבט בין אונ' אריאל לת"א, מי מהן נחשבת כמוסד יותר איכותי ללימודים אלה? 5. האם כדאי לקחת קורסים בעלי אופי דומה לפני הלימודים, בווינגייט לדוגמה, או שזה בזבוז זמן? תודה מראש! אסף

אסף שלום ברכותיי על שבחרת להתעניין בתחום הפיזיותרפיה. אענה על תשובותיך ע"פ סדר- 1. הלימודים אכן לימודים קשים ואינטנסיביים- הרבה מקצועות יסוד, חומר לימודי לא קל, מבחנים עיונים ומעשיים. הלימודים מאד מעניינים. רב הסטודנטים שאני מכירה הצליחו לעבוד תוך כדי הלימודים כדי לעזור במימון הלימודים/מגורים/מחייה. 2. בפיזיותרפיה תחומים רבים מעבר למכון. ילדים, שיקום נוירולוגי, שיקום אורתופדי, פיזיותרפיה נשימתית, פיזיותרפיה לסחרחורות, בריאות האשה, ספורט הם רק חלק מענפים רבים במקצוע. בכל תחום ובכל מוסד אפשרויות התקדמות מגוונות. 3. לגבי השכר- תלוי בוותק, תלוי בסוג העבודה ובמוסד בו עובדים. 4. אריאל, בן גוריון, תל אביב וחיפה- איני יכולה להמליץ לך על מוסד אחד מתוכם, לכל אחד יתרונותיו וחסרונותיו, מכולם יוצאים עם הרבה ידע ותעודה של בוגר פיזיותרפיה. 5. לגבי הקורסים- זוהי בחירה שלך. רוכשים ידע רב במהלך הלימודים בתחומים השונים. אם תרצה לקחת קורסים לצורך העשרה טרם הלימודים- לשיקולך בלבד. הלימודים מעניינים והמקצוע הוא מקצוע חשוב ומשמעותי המכיל בתוכו תחומים רבים. מאחלת בהצלחה עדי

20/06/2015 | 11:48 | מאת: תומר

גם בצפת יש תוכנית ללימודי פיזיותרפיה שלא נופלת מהתוכניות הותיקות יותר.. השנה יתחיל שם מחזור שישי כבר

מנהלי פורום פיזיותרפיה