כאבי צוואר וראש כבר תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/11/2020 | 23:57 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 39. כבר כמה שנים שיש לי בתדירות דיי גבוהה או צוואר תפוס וכואב, או כאב שהוא ממש בסוף הצוואר באזור שמחבר בין הצוואר לראש, ואז זה לרוב גורם גם לכאבי ראש או מיגרנה. כשזה קורה אני שמה בקבוק חם, עושה מתיחות לצוואר ולוקח לזה לעיתים כמה ימים לעבור וזה ממש כואב. האם ישנם טיפולים למניעה? ןמה הטיפולים לאחר שזה קורה? תודה מראש

מיכל שלום התיאור שלך נשמע כמו מצב שפיזיותרפיה בהחלט יכולה להועיל לו. אני ממליצה לגשת לבדיקת אורתופד ולבקש הפניה למכון פיזיותרפיה. אמצעי הטיפול מגוונים, ואני מניחה שפיזיותרפיסט.ית מיומנים ידעו להתאים לך טיפול מיטבי. מה שכן צריך לקחת בחשבון שלאור זאת שהבעיה קיימת כבר שנים, לשינוי והקלה בסימפטומים יתכן וייקח זמן, וצריך סבלנות. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה