בוריסטיס במרפק.. איך נכון לטפל?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/08/2020 | 20:33 | מאת: יעל

שלום, יש לי בליטה במרפק. הבנתי שזו דלקת. בגדול זה נפוח אבל לפעמים כואב לי. רציתי לשאול יכול להיות שזה משפיע על עצב?אני לפעמים מרגישה כאב זה בא והולך. הכאב בעיקר בלילה. גם באצבע האמה במפרק.נראה כמו כאב של מתיחה ( קצת קשה להסביר) 1. האם תרופה כמו אדויל יכולה לעזור או שעדיף אתופן? 2.האם צריך כל הזמן לחבוש את היד?- יש לציין שאחרי כמה שעות מגרד לי. 3. בלילה באיזה מנח להשאיר את היד מכופפת או ישרה? 4. תוך כמה זמן לוקח עד שהנפיחות יורדת? תודה רבה

שום רב אני ממש ממליצה לך לפנות לבדיקה וטיפול כמו שצריך. אני לא יודעת ממי הבנת שזו דלקת, ומי אמר לך לחבוש את היד או לקחת טיפול תרופתי. . לגבי טיפול תרופתי- את צריכה להתייעץ עם רופא, לגבי הלילה, נראה לי שבלילה את ישנה, ולכן לא משנה באיזו תנוחה את מניחה את היד, ממילא זזים בלילה. ובכל אופן, אני חוזרת על ההמלצה שלי, לבקש הפניה לפיזיותרפיה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה