איזה כסא עדיף לאחר פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/08/2020 | 22:17 | מאת: מרים

לאדם בן 54 שיושב וקורא זמן ממושך ביום,לאחר פריצת דיסק בעבר, מה עדיף: יציבון ברכיים או כסא פיטבול? סובל לעיתים מכאב בברך.

מרים שלום, בכדי לקבוע איזה כסא הכי מתאים לך כדאי להתנסות בסוגי הכסאות השונים ולראות מה הכי נוח לך. תנסי לברר אם ניתן לקבל את הכסאות לניסיון או ללכת ולשבת עליהם בחנות זמן ממושך כדי לראות האם הישיבה על יציבון ברכיים משפיע על כאב בברך ממנו את סובלת לעיתים. במהלך ישיבה ממושכת מומלץ לבצע הפסקות יזומות להפעלה ותנועה. את יכולה גם לגשת לפיזיותרפיה לראות האם יכולים לבצע בדיקות וטיפול שיפחית את כאבי הברכיים והגב. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה