פיזותרפיה בזמן קורונה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/04/2020 | 20:37 | מאת: אב טרי

יש לנו תינוקת בת חודשיים ולדעתנו יש לה בעיה של טונוס שרירים גבוה. אנחנו רוצים לעזור לה להתמודד עם זה ואולי להיפגש עם פיזותרפיסט המתמחה בתינוקות. מה המדיניות של טיפולים מסוג אלו בזמן הקורונה. האם מותר )אולי תחת מגבלות מסויימות)?

שלום רב בסיטואציה כזו אמנם המטפל יהיה עם מסיכה, אבל התינוקת שלכם לא תהיה עם מסיכה. אני חושבת, שאלא אם מדובר במצב חירום או מצב מסכן חיים חלילה, עדיף להימנע כרגע ממפגש קרוב עם איש מקצוע. ואם אתם ממש מוטרדים, אולי כדאי להתייעץ עם נוירולוג ילדים. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה