כאבים פתאומיים בעקבות טיפול פיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

29/06/2019 | 00:17 | מאת: קרוליין

ביום רביעי עברתי טיפול פיזיותרפיה הטיפול שעברתי בעקבות הלחיצות שעשה לי המטפל היו מאוד כואבות הוא אמר שיש לי הידבקויות וצריך לשחרר אותן בזמן הלחיצות היה לי כאבים מאוד לא נעימים ואמרתי לו שכואב לי ולא נעים לי הוא עשה לי חום וקור פולסים ואחרי זה במכשיר אולטרסאונד ושם מכשיר טנס כשקמתי מהמיטת טיפולים היו לי כאבים ברגל ימין אתמול הכול היה בסדר והיום הייתי בנוחיות וחטפתי כאב בגב בצד ימין שמקרין לי לרגל וחזרתי ללכת עם קביים אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי עם עזר של קביים היום הייתי במיטה נסיתי לעשות קצת גיחות להסתובב בבית לאט לאט אבל היו לי כאבים לקחתי ויטמינים שרופא אורטפד נתן לי לעצב המשך 30 ימים עכשיו אני מפחדת מהמצב הזה שקרה יכול להיות שזה בעקבות הטיפול שעברתי או תנועה לא נכונה זה מצב זמני וזה עובר ?

קרוליין שלום תפני בבקשה עם השאלות לפיזיותרפיסט/ית שטיפל בך. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה