טניס אלבו במרפק שמאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/06/2019 | 22:46 | מאת: גל

בת 60 עם בעיית טניס אלבו.מה הטיפול המיטבי? קיבלתי סד מקבע של אוריאל לכף היד . האם הגיוני שהקיבוע הוא לכף היד כולל בלילה ולא למרפק עצמו? תודה

שלום גל הטיפול המיטבי יכלול שילוב של פיזיותרפיה שכוללת טכניקות להפחתת כאבים, עבודה על טווחי תנועה, מתיחות, תרגול ועוד.. ושל שימוש בסד שעשוי להקל על הכאבים היום יומיים ולאפשר תפקוד טוב יותר של היד. את הסד מניחים באזור שורש כף היד משום שבד"כ הכאבים מופיעים במתיחת השרירים המתחילים במרפק ומגיעים אל כף היד והסד מקבע ומונע את התנועתיות הכואבת. בטיפול הפיזיותרפיסט יבצע הערכה מלאה של התלונות והסימפטומים ובהתאם לממצאים יבנה תוכנית טיפול בהצלחה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה