מתיחות אקצנטריות לדלקת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/03/2019 | 01:01 | מאת: מיכל

שלום, יש לי דלקת בגיד אכילס שלא עוברת הרבה זמן. ראיתי סרטונים למתיחות אקצנטריות וקניתי מדרגה, רק שאני לא בטוחה שהבנתי. אני בעצם עולה עם 2 הרגליים על קצות האצבעות לפוינט ואז יורדת עם רגל אחת שלא מתנתקת מהמדרה ואיתה קצת יורדת מהמדרגה עם העקב למרות שהיא עדיין עם המדרגה. עם הרגל השניה שלגמרי מתנתקת מהמדרגה מה שלא הבנתי זה האם אני עושה פוינט או פלקס? תודה מראש

מיכל שלום אני לא בטוחה שהבנתי מה בדיוק את שואלת, אבל אנסה. עולה 2 רגליים, מרימה רגל בריאה באויר, לא משנה אם פלקס או פוינט, ויורדת עם רגל שניה באיטיות עד שהעקב מגיע אל מתחת לשפת המדרגה, כלומר פלקס. בהצלחה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה