מפרק הלסת..................

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

10/12/2018 | 00:12 | מאת: ליטל

שלום, קבלתי הפניה לטיפול פיזיותרפיה עקב הגבלה בפתיחת הפה מגיעה בפתיחה אקטיבית ל25 מ"מ..במתיחה מגיעה ליותר לפי הרופאה אין משהו מכני שחוסם .היא חושבת שהבעיה היא מהשרירים כמו כן סובלת מכאבי רקות ,ראש,עורף וכל שרירי הלעיסה ועד הצוואר ולפעמים הכתף. האם ניתן באמצעות פיזיותרפיה להחזיר את טווח התנועה למצב שהיה לפני ולהגיע לפתיחה מלאה ללא הגבלות? מה סיכויי ההצלחה של פיזיותרפיה מפרק הלסת ?

ליטל שלום התופעות אותן את מתארת אכן עלולות להיות קשורות להפרעות הקשורות במפרק הלסת. טיפול פיזיותרפי במפרק זה בהחלט בהחלט יכול להביא לשיפור משמעותי מבחינת הטווחים והכאבים הנלווים. יש לגשת לפיזיותרפיסט המוגדר כפיזיותרפיסט פה ולסת. בהצלחה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה