טיפול שורש בשן וכאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

25/02/2017 | 09:49 | מאת: אופק

יש לי כאבים בשן בינה שמחמירים , השאלה אם זה זיהום האם אפשר לעשות טיפול שורש בשן בינה או שחייבים שיני בינה רק לעקור , כרגע יש לי גם כאבים שהתחילו והתחזקו לא רק התקפים אלא בהרבה יותר כאבים במשך היום ממה שהיו ואדמומיות בחניכיים סביב השן האם אפשר לטפל במצב כזה ללא עקירה או לא כדאי ומדובר בשן בינה תחתונה?

אןפק שלום קשה ךי לענות לך על מקור הכאבים בשן הבינה בלי לראות לפחות צילום לפעמים הכאבים נובעים מבעיה של בקיעה שגורמת לדלדלקת מקומית ,לפעמיים עששת עמוקה יכולים לגקום לפגיעה במוך השן מה ששכחי הוא דלקת מקומית סביב שן שבוקעת (יותר שכיח בשן בינה תחתונה) צריך לשקול הייטב את האופציות ,עקירה היא אחת מהם אבל אני אישית מעדיף לא לעקור אלה לנסות לשמר כל שן בינה, תודה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה