סירוס להכין תותבת נשלפת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/05/2012 | 00:59 | מאת: מירית

אחרי עקירת שן בלסת עליונה בקשתי להכין פליפר (שן בודדת) הרופא סירב לעשותכן,בנימוק שיש לבצע ניקוי אבן עמוק (הקצאת שורשים) לעומק של 5-7 מ"מ .ואם לא אעשה ניקוי כזה השן התותבת עלולה ליצור בעיות לשיניים הסמוכות .והרופא עלול להיתבע משפטית על נזק שיגרם לשן עקב אי-ביצוע ההקצאה. האם הסבר זה נכון או שזה סתם סיפור?

16/05/2012 | 11:38 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מירית שלום, ישנה חשיבות גדולה לניקוי אבנית או הקצעת שורשים, אך יש גם לתת לפציינט אפשרות לקבל טיפול אסתטי שיאפשר לו לצאת מהמרפאה עם מראה אסתטי ואנושי, ביחוד כמובן אם מדובר בחסר שן שנראת בחיוך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה