בעיות התנהגות/רגשיות לבן 9

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

29/03/2016 | 08:44 | מאת: מירב

שלום רב. בני בן 9. אובחן adha לאחר 5 ניתוחים פולשניים ובנוסף 2 באזניים(ניתוח אחרון בגיל 5). ולכן היה במסגרת גן שפתי שנתיים והחל כיתה קטנה בכיתה א'. בהמשך עבר לרגילה, כי קוגנטיבית מתאים לרגילה והכל בסה"כ. היה בסדר. לימודים, חוגים, (כדורגל וקארטה) השנה (כיתה ג' עבר בי"ס) ולאחרונה החלו בעיות בבי"ס ובבית. אציין כי חווה קשיים גם בכדורגל שכ"כ אוהב ומשחק במסגרת קבוצה מסודרת (אליה הצטרף באיחור ופתח פער מהאחרים מה שמוריד לו את הבטחון) ומרגישה שיש קשר. אם אוציא אותו פוגעת לו בסיכויים להצליח בתחום שכה אוהב. אך מרגישה שזה פוגע לו בהכל. מה עושים? אשמח להכוונה

שלום מירב חסרה אינפורמציה על הילד .על האופי והתכונות ועל סוג הקשיים שיש עכשיו. נראה לי שה משהו שצריך יעוץ יותר ארוך. בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים