שכחתי להוסיף שאלה נוספת בהודעה הקודמת

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/12/2011 | 12:37 | מאת: ליטל שוב

1.האם תמונה לחדר שינה של ברבורים טובה מעל המיטה? כשברבור אחד זוקף והשני לא ברקע כתום התמונה ? 2.האם טוב 2 תמונות בודדות של פרחים ולא זר בצד המזרחי של הבית להשים? בכניסה לבית? בצבעים חמים חום וכתום כההים בודדים . 3.והאם טוב לצבוע את כול הבית בצבע אפרסק בהיר ? 4. קראתי מאמר שאם נכנסים ישר לבית ומטבח מול מדרגות ומול הכניסה לבית זה גורם להשמנה זה נכון ? וכיצד ניתן להתמודד עם זה עפי"י הפנג שוואי כי קניתי בית כפי המתואר ויש חלון בצד הצפוני מזרחי מערבי למטבח וכירים מול החלון ? האם אפשר לעשות תמונות של דגים ושל פפאררי ? והאם נכון לרכז את כול זה רק בסלון או שצריך בחדר שינה . בכול מקרה בעלי טיפוס שאוהב לאוכל מה אפשר בחזק את הצד של השפע במיטבח והבריאות בכלל בבית ובכלל מספר הבית 97/2 תאריך הלידה שלי 13/3/1983 ושל בעלי 27/8/1983

היי ליטל, נתחיל מהכיוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 7: הצלחה גדולה = צפון מערב, בריאות = דרום מערב, מערכות יחסים ורומנטיקה = צפון מזרח, כללי ולימודים = מערב. הקוואה של בעלך = 8, והכיוונים - עם אותן כותרות: דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. לגבי יתר השאלות, מצטערת אבל לא הצלחתי להבין את הכוונה. אני מזמינה אותך להתקשר אלי ביום רביעי 28.12 או חמישי 29.12, ומן הסתם תוכלי להסביר לי ביתר פירוט את שאלותיך. 052-3328438 חג שמח ויומלאור, חמדה

02/01/2012 | 19:24 | מאת: ליטל שוב

צבע אפרסק בהיר לקיר כאשר הריהוט בבית חום כהה זה ממולץ? והאם שמיטבח בכניסה לבית זה טוב או לא קראתי מאמר שזה גורם להפרעות אכילה נכון ?

מנהל פורום פנג שווי