פרנסה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/07/2011 | 13:17 | מאת: אלה

אני מתקשה בפרנסה בשלוש השנים האחרונות. מצבי הכלכלי בחודשים האחרונים החמיר. היום חשבתי על כך, שלפני כשלושה חודשים שיניתי את כיוון המיטה בחדר. היום הראש מתחת לחלון (היום הבנתי שזה לא טוב) הפנים לכיוון מזרח, המיטה פונה לכיוון הדלת אבל לא ממש מולה. עד לפני מספר חודשים ישנתי עם הפנים לכיוון מערב כשמאחורי הראש יש קיר פנימי של הבית. שולחן חדר העבודה שלי ממוקם על קיר דרומי ומזרחי כשאני עם הפנים לכיוון דרום. לא יודעת אם זה עוזר אבל נולדתי ב15.9.70

היי אלה, נתחיל מהכיוונים התומכים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 3: הצלחה גדולה = דרום, בריאות = צפון, מערכות יחסים ורומנטיקה = דרום מזרח, כללי ולימודים = מזרח. דהיינו - כדאי לך להפנות את ראש המיטה אל אחד מהכיוונים התומכים כאשר העדיפות היא לפי הסדר היורד: דרום הכי טוב, אח"כ צפון וכו'. לגבי עניין השינה מתחת חלון וכו', אני מזמינה אותך לקרוא את המאמרים שלי בנושא באתר www.talor-fs.com [העתיקי את שם האתר והדביקי בשורת הכתובת] שם יש מידע רחב על הנושא שיעזור לך הן בעניין הכיוונים והן בכל נושא ההגבלות שיש לנו בחיים מעצם היותנו חיים במערב. אשמח לענות על כל שאלה נוספת, שבוע מבורך, חמדה

10/07/2011 | 12:00 | מאת: אלה

מכיוון שנושא הפרנסה מעסיק אותי. אם כיוון ההצלחה הגדולה שלי הוא דרום ואני יושבת בעבודה עם הפנים לכיוון דרום (תמיד), אז מה אני עושה לא נכון ששלוש שנים לא טובות עוברות עלי? ואגב טעיתי בכתיבה הראשונית וששניתי את כיוון המיטה, ראש המיטה פונה לכיוון דרום (ולא מזרח) ושם גם החלון. והנה עברו שלושה חודשים עוד יותר קשים. אז בכל זאת הדרום הוא הצד שלי?

מנהל פורום פנג שווי