עין הרע והגנה מפורצים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

16/05/2010 | 19:13 | מאת: אאא

שלום, 1 - מה ניתן לשים בבית ל"שמירה" מגנבים ופורצים? פרצו לי לבית, כשכולנו ישנו ואני ממש פוחדת. מה ניתן לשים ל"הגנה" לפי פנג שווי? 2 - מה ניתן לשים נגד "עין הרע", כי בכלל קוראו לנו הרבה דברים לא נעימים בזמן האחרון! היה לי הרבה קקטוסים במרפסת ואחרי שאמרו לי שזה לא טוב זרקתי את כולם. תודה

היי אאא אין לי אפשרות להמליץ לך מבחינת הפנג שווי מבלי לבדוק אילו אנרגיות יש במקום בו פרצו, ואותו דבר נכון לגבי עין הרע. באפשרותי להמליץ לך לעשות 3 דברים: 1. לטהר את הבית עם מרווה: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. 2. לעשות הגנות לבית 3. אם חלילה תחושי שזה עדיין לא מספיק - אמליץ לך להזמין אותי לאבחן את האנרגיות בבית ולראות מה ניתן לעשות מבחינת הפנג שווי. חג שמח, חמדה

20/05/2010 | 10:29 | מאת: אאא

תודה רבה על התגובה !! רק שתי שאלות נוספות- לגבי תשובתך הראשונה - האם אפשר לתהר באותה הצורה גם עם נרות? (קיבלתי נרות מיוחדות לטיהור) ושאלה נוספת - מה הכוונה "לעשות הגנות לבית", אלו הגנות אני יכולה לשים לפי פנג שווי? שוב תודה ויום נעים

מנהל פורום פנג שווי