בית בלי דרום מזרח

דיון מתוך פורום  פנג שווי

05/04/2010 | 21:49 | מאת: יוכי

שלום רב, קראתי לאחרונה שהשפע נמצא בדרום מזרח של הבית, ואצלנו בדיוק בדרום מזרח יש מרפסת פתוחה. האם זו הסיבה שאין כל כך שפע? תודה וחג שמח, יוכי

היי יוכי, בפנג שווי ישנן מספר רמות של הסתכלות ובחינת האנרגיות בבית. ברמה הראשונית, מדברים על הבגוואה = חלוקת הבית ל- 9 ארמונות, שאכן הארמון הדרום מזרחי מדבר על שפע. באותו אופן, עושים חלוקה גם של חדר לבגוואה קטנה = מתייחסים אל החדר כאל הדירה כולה, ומחלקים אותו ל- 9 חלקים בהתאם לבגוואה, ואז אפשר להפעיל את השפע בצד הדרום מזרחי של כל חדר. את יכולה גם להשלים, מבחינה סימבולית, את הריבוע הדרום מזרחי של הבית (דהיינו במרפסת) על ידי הצבת עציץ, או פסל המסמל עבורך שפע, בפינה הדרום מזרחית של המרפסת. יומלאור, חמדה

מנהל פורום פנג שווי