תמונה בכניסה לבית

דיון מתוך פורום  פנג שווי

18/09/2007 | 11:16 | מאת: נתי

חמדה שלום, היום הבחנתי שאחת התמונות בכניסה לבית שבן זוגי הוסיף תמונה של זוג דתי מתפלל -בוכה. אף פעם לא התמקדתי בה משום שתמיד הסתכלתי על התמונו היות שצירה בתי. האם על פי עקרונות הפאנג שווי עלי להסירה. מה את ממליצה להוסיף לשפע ובעיקר שמחה. תודה

היי נתי, על פי עקרונות הפנג שווי, יש לסימבוליקה המון השפעה על התת- מודע שלנו. כאשר את מתבוננת על תמונה בה אנשים בוכים = עצבות. זה משפיע. על אחת כמה וכמה - בכניסה לבית. לכן מומלץ לוותר על התמונה הזו. כדי במקומה לתלות תמונה המסמלת עבורך שמחה ויופי - אולי אגרטל עם פרחים צבועיים ויפים, - תבחרי. לגבי נושא השפע - שוב, אם נדבר על סמלים, הרי שההשפע מיוחס לפינה הדרום מזרחית של הבית / החדר . לכן כדאי לשים שם משהו המסמל עבורך שפע, כמו למשל: דגם מוזהב של אוטו יוקרתי (פורש או רולס רוייס), או שטר של דולר בתוך מסגרת תלוי כתומנה, וכו'. גמר חתימה טובה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי