מיקום מיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

25/02/2007 | 20:59 | מאת: אלונה

שלום ערב טוב לא פעם אני שומעת שלא מומלץ שהמיטה תפ נה לכוון דלת הכניסה של החדר,מדוע? כן שמעתי שעל פי הקבלה מומלץ להציב את ראש המיטה לכוון מזרח בלבד,היש בזה? אודה לתשובתך

היי אלונה, נכון, לא מומלץ שהמיטה תהיה מול הדלת. דמייני שמהדלת נכנס משב רוח חזק. לא נעים, נכון? אלא שכאן מדובר על אנרגיה - מהדלת נכנס "משב" אנרגיה חזק, ולכן לא מומלץ שהמיטה תהיה מולה. לגבי הקבלה - מצטערת, לא יודעת. לפי הפנג שווי מומלץ להפנות את ראש המיטה אל כיוון תומך. לקריאה על הכיוונים התומכים את מוזמנת להכנס אל המאמרים שלי (מעל תמונתי ) ושם לקרוא על הכיוונים התומכים. כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

15/04/2007 | 19:17 | מאת: "ערן ראובני" ערן ראובני

"ערן ראובני" ערן ראובני

מנהל פורום פנג שווי