עיצוב חדר טיפולים- רפלקסולוגיה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

31/01/2007 | 15:47 | מאת: שר

שלום, אשמח לקבל טיפים כיצד לעצב חדר טיפולים [רפלקסולוגיה] על הצד הטוב ביותר. ישנו חלון בצד הצפוני בחדר.

היי שר, באופן כללי ביותר: כדאי שכאשר את/ה עומדת / יושב/ת בזמן הטיפול - שתהיה לך שליטה על דלת הכניסה לחדר = לא עם הגב אליה. כדאי להכנס אל המאמר שלי: חישוב הכיוונים התומכים ולבדוק אילו כיוונים תומכים, וכך להשתדל - במידת הניתן - להפנות את הפנים אל אחד הכיוונים התומכים. כדאי שהצמחים שיהיו - אם יהיו, לא יכללו קקטוסים. כדאי ליצור אוירה בהתאם למה שרוצים - שקטה ונינוחה או קופצנית ועירנית. בגדול, מבלי לבדוק את האנרגיות הקיימות במקום - זה מה שאני יכולה להמליץ. בהצלחה! חמדה

מנהל פורום פנג שווי