שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

18/05/2006 | 13:38 | מאת: שיר

אני מנסה מזה שנה למכור את ביתי אך אניני מצליחה אני מרגישה אנרגיות חסומות בכול מיני מובנים מה עלי לעשות?? עישתי פעם מרווה בבית אך זה לא הועיל. ? מה עלי לי לעשות בכדי לשחרר את האנרגיות אני מרגישה תקועה?. עזרי לי

היי שיר, לדעתי כדאי לבדוק את האנרגיות בבית שלך ולראות איך אפשר לאזן אותן. אגב, אני מכירה דירה שלא הצליחו למכור אותה במשך מספר שנים, ולאחר שינויים שנעשו בה בעקבות ייעוץ פנג שווי - היא נמכרה. אם תחליטי, את מוזמנת להתקשר עמי לשם קביעת ייעוץ. ערב טוב, חמדה

19/05/2006 | 19:49 | מאת: שירה

הי. אני מצרפת לך כתבה שעזרה לי בעבר במכירת דירה. בהצלחה!!! http://www.fengshuitherapy.co.il/מאמרים/מאמרים%20כלליים/pr13A.htm

מנהל פורום פנג שווי